Grillning på udden

2010-08-11 @ 22:42:34


Förra veckan då det var fint väder åkte jag, Peter och Nelly med Simon, Johanna och deras hund Prince till udden för att grilla en kväll.
Mycket trevligt och varmt och soligt. Det var en grillplats ledig på gräset där vi slog oss ner.

Det första Nelly gjorde var att stoppa långnosen i deras påse med mat och dra fram en lång vitlöksbaguette som hon sprang iväg med
, jag hann dock ikapp henne innan hon hann äta upp den och rädda halva åtminstone. Haha den hunden har ett super luktsinne då det gället mat :)

Prince snodde också mat, då vi gick ner till vattnet för att bada hundarna så sprang han fram till ett stort gäng som hade picnik på gräsmattan och tog en mumsbit från en talrik, dom tyckte som tur var att det var ganska roligt och blev inte arga! :) En härlig kväll i den varma vädret och trevligt sällskap. Kameran var självklart med så bjuder på lite bilder.



Hundbus! Stora Nelly och lilla Prince, han må vara liten men en riktig tuffing! :) Dom har väldigt roligt tillsammans. Ser nästan ut som om Nelly försöker äta upp honom på bilden till höger.



Efter lite bus med en långhårig collie (som släpper hår!) så får man ett fint vitt skägg som hänger från munnen! Såg så roligt ut, Prince nafsar nämligen ganska mycket i Nellys päls så då ser han ut så där.



Nelly ligger och myser i gräset, varade dock inte länge!



Simon och Peter tar det lugnt i väntan på glöden och sen fick dom vara grillmästare. Gott blev det!



Pinbus!


Nelly och Prince som busar lite :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0