100711 Internationell utställning Gällivare

2010-07-20 @ 18:08:30
Förra helgen inledes Brudholmens Kennelvecka med utställning i Gällivare. Maria och Jari ställde Zenna och Zoya, syster Nova från Piteå ställdes och brorsan Enzo och pappa Blacky, som Linda äger (Leaftribe kennel) Förutom det så ställde vi även uppfödargrupp och avelsgrupp.


Det gick bra för gruppen och resultaten för alla blev:

Zoya (KORAD TJH(FM) NO FI UCH Privat's Wedding Gift): CERT, CACIB, BIR, SVENSK CHAMPION och därmed NORDISK CHAMPION! Jätte grattis! Zoya är en riktig superhund!
Zenna (Brudholmens Black Forza): 1 kvalitet, 1 i klassen med ck
Nelly (Brudholmens Black Zuprema): 1 kvalitet, 2 i klassen med ck
Nova (Brudholmens Black Pasion Colombia): 1 kvalitet, 3 i klassen med hp
Enzo (Brudholmens Black Intenzo): 1 kvalitet, 2 i klassen med ck, 4 bästa hane
Blacky (Leaftribe Old Black Joe): CERT, CACIB, BIM
Avelsklass Zoya: BIR, BIS-3
Uppfödargrupp: BIR, BIS-R


Det var roligt med så många från kullen som ställde och att få träffa pappa Blacky och brorsan Enzo. Mycket snygga allihopa. Och att Zoya blev nordisk champion var super roligt! :)

Nelly var ganska livlig och tokig då vi kom, efter att ha åkt bil så länge men det gick bra när det var dags för ringen skötte  hon sig jätte bra. Stod fint och gick fint runt, bara en liten "galopp" då vi gick för bästa tik. Och en till rosa rosett fick vi med oss hem! :)

Nellys kritik: Nice expression with very nice ears. Elegant neck. Good topline and ribage. Well-placed tail. Correct angulation and movemnet.

Bra kritik, bara positiva saker så det är vi nöjd med. Nelly hade ju trots allt tappat halva sin päls och såg lite lustig ut :) Hon hade kvar massa hår på bakdelen men tappat det mesta på mitten så hon fick väldigt kvinnliga former, haha!


Uppdaterar med bilder då jag får sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0