Officiell utställning Härnösand

2010-05-10 @ 13:31:36
Igår var det dags för helgens andra utställningsdag, i Härnösand. Nelly och syster Zenna ställdes, i juniorklassen. Nelly var super duktig, stod jätte fint, mycker bra rörlese i ringen och det gick bra med hantering. Jag är en stolt matte! Även Zenna skötte sig exemplariskt, dom är så snygga tjejer båda två!

Nelly blev dagens vinnare i syskonkampen
med 2:a placering i klassen med HP (Hederspris). Zenna blev 3:a i klassen. Det var en bra dag och skönt att vi inte gick vidare till BIS finalerna, då vi inte hade orkat vara kvar så länge, även fast det hade så klart varit roligt om Nelly också fått BIS som syrra Zenna i Timrå, men det kommer fler utstllningar :) Domaren denna dagen var grundlig och gick igenom hundarna ordentligt och gav kritik på det mesta. Nelly fick mycket bra kritik och det verkade jämt mellan alla hundarna i konkurrensen.

Nellys kritik: 11 month. Scissorbite, nice head, dark eye, good ear carriage, strong jaws, sufficient shoulder angulation, nice width in front, maximum spring of ribs, broad hindquarters, and well muscled as well, moves softly and easily around.

Så väldigt bra kritik, endast "sufficent shoulder angulations" som var lite sämre, men vi är nöjda och nu laddar vi för utställning i Piteå nu på söndag 16 maj.



Nelly står fint :)

Kommentarer
Postat av: Maria & Zenna

Grattis till syskonkampsvinsten :)

En trevlig resa med fina resultat. Ni skötte er strålande!!

2010-05-11 @ 19:24:38
URL: http://www.brudholmens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0