4 månader

2009-12-10 @ 21:01:10
Favoritplatsen i soffan, där är det mysigt att krypa upp. Tidigt på morgen kan man hitta en trött Nelly där.
Kramkalas med matte, efter ett tokrus i sandlådan :)








I mitten av oktober var vi en heldag i kalix med Maria (brudholmens kennel) och några av hennes hundar. Det var en rolig dag då vi fick lära oss spår, Nelly fick gå två st apropå-spår och det gick rätt bra. Vi har senare lagt några spår själv och hon har visat att hon har en "spår gen", från mamma Zoya kanske? :)

Vi gick också med Maria när hon gick ett 1000m spår med Ztorm, det var roligt att se, till våren ska vi fortsätta träna spår med Nelly och vem vet, det kanske blir att tävla spår senare, om hon är duktig på det.








I början av November så hade vi en liten collieträff i Luleå
Maria (Brudholmens kennel) och hennes hundar Ztorm, Zoya, Zaga och Nellys syster Zenna. Ztorms barn Guldus med matte och husse och Nellys andra syster Nova från Piteå med sin matte och husse. Totalt så var det 7 st collies som sprang omkring i skogen på Bergnäset. Det var jätte roligt.

Vi la ut spår till hundarna, Det var Novas första spår och hon var jätte duktig. Nelly fick ett spår med två saker som hon löste bra, jag hade dock gjort en alldeles för skarp sväng som hon fick kämpa lite med, men hn gav aldrig upp utan fortsatte spåra tills hon löste det - Mattes duktiga tjej!

Det var en rolig dag, även om det toksnöade mest hela tiden och alla var måtligt blöta - men det spelade ingen roll.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0