Fredagsmys

2009-12-11 @ 21:07:20
Fredagsmys är det som gäller för Nelly och matte och husse. Nelly har varit hemma med husse Peter hela dagen, gått långpromenad och busat. Sen har jag hunnit en prommis med mycket bus.

Nu har vi mys i soffan framför IDOL, med chips, gurka, morötter och dipp. Nelly har fått en egen hög med morotsbitar som hon ätit upp flitigt. Men det räckte tydligen inte för när husse och matte var på annat håll så smet hon ner med nosen i dippskålen och slickade i sig det som fanns kvar - Dippskurk. haha.

Nelly som inte rör maten som står på vardagsrumsbordet, hon vet att hon inte får det. Men nu tyckte hon väl att om matte äter morötter med dipp så får väl jag göra det med. Efter tillsägelse fick hon ligga på sin plats ett tag och skämmas för sit rackartyg, men nu lärde hon sig att dipp får man inte heller gå och sno. :)

Nu ska myset i soffan för oss tre fortsätta..

VOFF från Nelly.

Kommentarer
Postat av: Maria och släkten

Wow!! Vad mycket det fanns att läsa och så många fina bilder!! Nelly är verkligen bedårande! Nu måste jag få tummen ur och uppdatera hemsidan så jag får lägga in en länk hit =)

Ska lägga adressen i favoriter, för nu blir det täta besök =):

Båda brudarna fick Excellent (ck) i Helsigfors på söndan,pappa Blacky fick också Excellent. Zelda excellent och 2:a i öppenklass konkurrens på lördan - duktig brud! Zaga Very Good.De skötte sig strålande! Kaffekullens halvsyster Carnousties Solitaire blev Finsk Juniorvinnare OCH Finsk Vinnare -09 och fick sitt 3:e cert!! Trevlig semester var det =)

Vi ses och hörs snart

Kramar från Kennelmorsan, Morsan, Syrran och alla andra

2009-12-14 @ 15:00:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0