Trött tjej!

2010-04-26 @ 23:02:50

Igår åkte vi till Jämtön, hälsade på mamma och hennes hundar medan Peter bytte däck på bilen. Nelly var ute i timmar, sprang och busade med mammas hundar och gick med mig i skogen och boll kastande! Det var full fart hela tiden. Innan vi åkte hem så åkte vi även till Hans och hälsade och Nelly fick gå i ladugården och titta på kossorna, men dom tyckte hon var väldigt konstiga och skällde åt dom och sprang ut. Provade en gång till och gav henne godis då hon kom närmare, då var dom inte lika farliga. Men sedan fick hon även gå och titta på kossorna som var ute i hage, många! Och då skällde hon ut dom och sprang runt. Men bra att hon får se nya saker och nästa gång är kossorna säkert inte lika läskiga :)

När vi efter flera timmar kom hem, fick Nelly sin efterlängtade middag och sedan gick jag och Nelly och hälsade på hos Evelina och grabbarna, Viggo och Bruno. Efter en trevlig stund hemma hos dom begav vi oss allihopa på en kvällspromenad och då vi lämnade av dom och gick hemmåt så var Nelly helt slut, hon gick sakta bakom mig och så fort vi kom in gick hon och la sig och sov konstant i flera timmar! En jobbig dag med mycket spring och nya intryck. Idag har Nelly fått vila ut och bara ta det lugnt, det behövde hon efter denna helgen! :)



Nelly ligger och vilar lite hos mamma i Jämtön.



Bruno och Nelly på udden


Jag och Nelly har varit ute i sinksundet ikväll och hälsat på kära Jonneli som kommit till Luleå nu under veckan! :) Hennes pappas stora hund Garp var väldigt jobbig idag och Nelly fick fräsa ordentligt åt honom, inte för att det hjälpte så slutade med att han fick sitta i skamvrån, stackarn. Men så går det när man är jobbig.

Nu är det sussa för oss tjejer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0