Snabb uppdatering

2010-02-13 @ 23:24:44

Varit ganska dålig nu på att skriva, så det blir en snabb uppdatering.

Nelly blev hela 8 MÅNADER den 7 februari, oj vad tiden går fort. Känns som att det var igår vi hämtade hem henne. Svårt att tänka sig att hon var såååå liten. Vilken sötnos! Men det är hon ju nu också, bara lite större :)

 
 


Valpkursen är klar, tråkigt! Det var så roligt att gå - vi lärde oss mycket bra saker som man inte tänker på och fick mycket bra tips som vi kan träna vidare på, får se blir säkert någon mer kurs senare. Sen var alla Nellys kurskamrater så roliga också, dom kommer vi sakna. Kan verkligen rekomendera att gå kurser på hundhuset - Yvonne Fång är så så bra instruktör. Kolla även in hennes sida hundvis

Vi fick även ett fint diplom för att vi gått kursen. :)




Hittade lite bilder i kameran så får bli en uppdatering i bilder mest nu.


Nely myser för fullt i soffan. Ser riktigt skönt ut eller hur? Sen kan man ju gräva ner nosen också så det ser ut som att den är 10 gånger större än den är - men lika söt ändå ;)





Ute med favorit promenadkompisarna Bruno och Viggo :)


Nelly alltid lika glad att vara ute i snön och springa. Viggo och Bruno sitter fint för matte Evelina som har gotta man kanske kan få :). Nelly får alltid sitta och ge tass för att få godis av Evelina, ser så roligt ut för när Nelly ger tass så tar hon i - inte kan man vara mesig ju :P haha. Efter vår långa promenad blev det en liten biltur. Collies i baksätet och bruno i min famn för att spana på allt runomkring.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0