En tur på isbanan i solskenet

2010-02-15 @ 11:48:51

Dagen har börjat bra idag, med en lång promenad på isbanan som går mellan hamnarna. Jag och Nelly var ute i en och en halv timme, mycket skönt i det här vädret.

Är så stolt över henne idag också - hon är så duktig, kommer direkt på inkallning, håller sig i närheten hela tiden, stannar och väntar spontant, går fot hur bra som helst och även då vi mötte andra hundar! Det enda hon gjorde som var så roligt, när det kom någon och åkte skridskor så skällde hon ut dom lite, på ett såntdär sätt som alla collies gör. Men det blev bättre och bättre ju fler som åkte förbi. Inte lätt att veta vad dom gör för knasigheter när hon inte sett det förut. Det är alltid lika roligt när hon får se nya saker. Sen att gå upp för metalrampen från isen tyckte inte Nelly var det roligaste, men gick med lite hjälp. Hon fick ju öva när vi var på kvällspromenad igår med Bruno och Viggo, så idag var det förbättring.

Tog lite bilder på sötnosen då det var så fint väder!


Just kommit ner på isbanan och Nelly sitter och spanar lite som vanligt, man måste ju ha koll på vad som händer runt omkring. :)



Springa runt och nosa lite gör till det vanliga, och så lite spring och bus. Och spana spana.



Här är ju Nelly bara för söt, eller hur? ;) Och sitta fint för matte det kan hon bra, det finns ju en chans att man kan få något smaskigt godis, och det tycker hon om - mycket. Gottegrisen.



Framme i Norra hamnen.



Nu ska vi fortsätta vår dag. Nelly med att sova lite :)

Vi ses!

Kommentarer
Postat av: Linda

Greetings from Finland! I found your blog and the nice pictures of lovely Nelly, she seems to be enjoying the winter. Hoping to meet Nelly someday!



Linda & Leaftribe Old Black Joe (Nelly´s dad)

2010-02-16 @ 13:10:13
URL: http://www.colliet.com/leaftribe/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0