Veckan som gått

2010-02-28 @ 22:42:18


Det har ju varit såå kallt och tråkigt senaste veckan så det har inte blitivt så många långa promenader, då Nelly bara fryser om tassarna. Har försökt aktivera Nelly inne istället med lite godisgömma och diverse saker.

Men lite promenader har det ju ändå blivit, har blivit mycket bus ute istället så att hon fått bli trött ändå. Och självklart har vi varit ute med grabbarna viggo och bruno, men lilla bruno tycker verkligen inte om kylan även om han har sin overal på sig och vill bara springa hem.

Men nu i helgen så vände det ju ÄNTLIGEN och blev lite varmare! Igår var jag och Nelly på promenad med Elina och hennes Alfons (dvärgschnauzer) och en hundtjej vid namn Troja. Lånade även med mig Viggo så det blev en fyrhundspromenad på isen, Gick till gråsjälören och blev ute en och en halv timme, det var skönt. Hundarna hade roligt, men Viggo var väldigt intresserad av Troja som fick ryta till åt honom. Inte lätt att vara en söt hundtjej!


Hittade några bilder från i tisdags då både jag och Peter trotsade kylan för promenad på isen med Nelly.


Husse Peter och Nelly. Dragkamp, det bästa som finns enligt Nelly!



Nelly springer i full fart efter att ha hämtat leksaken!



Träffade en leksugen vovve, så dom fick springa av sig och busa - roligt!


Kommentarer
Postat av: Maria

Visst är det härligt att bo så nära isen. Stora vita vidder där de kan springa lös och busa. Helt perfekt! =) Skoj verkar de ha!



2010-03-04 @ 22:07:31
URL: http://www.brudholmens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0