100112 - nytt år, valpkurs och annat

2010-01-12 @ 23:55:51

Har inte hunnit med att uppdatera här alls, varit full rulle.
Nytt år och lillan har vuxit - fyrverkerierna på nyår klarade hon av galant också, det var skönt.

Igår var Nellys "jullov" slut och valpkursen fortsatte. Det var roligt att träffa alla kompisarna igen, och dom fick busa av sig då vi var kalara. Det som tränades var ligga "rätt" och att stanna kvar i komandot + lite annat. Behöver träna på det så det var bra att gå igenom och få lite tips.

Nästa vecka blir det att träna stanna i fart - det längtar vi efter! Perfekt att få till det när Nelly får sina tokrus ibland då något INTRESSANT dyker upp :)

Annars har vi bara mått gott, tränat lite och varit ute mycket - trots att det blev lite snabbare promenader under den hemska kylan som varade ett tag. Men nu äntligen har det vänt och om det inte vore för att jag har tentot skulle jag nog vara ute hela dagarna med Nelly.

Idag hamnade vi i alla fall i tidningen (NSD) på bild med Evelina och hennes grabbar Viggo och Bruno. Vi var på promenad på isen och dom hade "smygfotat oss" haha. Alltid roligt. Var på en trevlig kvällspromenad ikväll också med Evelina och grabbarna, Nelly och Bruno hade tokrus och sprang långt och fort - så roligt att se Bruno nu när det blivit varmare och han slipper frysa så mycket :)



Nu ska jag och Nelly fortsätta vårt soffmys!

Kommentarer
Postat av: Maria

Så härligt att komma igång med valpkurs igen =). Man blir sporrad när man tränar i grupp eller går kurs. Blir jag bara frisk blir det lydnadsträning i grupp imorgon. Har kommit igång med bevakningsträning med Ztorm igen och morsan Zoya har påbörjat skallmarkering. Härligt när det börjar bli ljusare och man vaknar ur dvalan. Såg ju er på NSD på nätet (fina!), måste varit blind på bägge som missade det första varvet jag läste :P

2010-01-15 @ 20:28:44
URL: http://www.brudholmens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0