100625-27 Midsommarhelgen

2010-07-18 @ 23:03:08
Har varit väldigt dålig på att uppdatera senaste tiden här på bloggen, har haft alldeles för mycket att göra. Men nu kommer lite uppdatering över vad vi gjort den senaste tiden.

Midsommarhelgen var Nelly fortfarande med Maria och Jari på Danmarksresa. Jag hade tagt över Zaga som Hanna och Janne var hundvakt åt eftersom hon började löpa och det blev lite jobbigt för guldus. På fredagen åkte Jag och Zaga båt ut i skärgården till stugan med familj och vänner för att fira midsommar. Hon tyckte det var lite läskigt att åka båt, men trivdes ute på ön där hon fick springa fritt.



Zaga i båten



Zaga på stranden



Mat, mat mat!



Midsommarstången



När Zaga inte sprang runt och kollade vad alla gjorde så vilade hon lite :)



Vi gick och hade det mysigt på klipporna - Linda, Crille, Evelina och Zaga



Elina och Alfons



Söt Zaga på klipporna i kvällssolen!


På lördagen åkte vi till hamnen för att byta hund, då kom Maria och Jari med Nelly!! Då var jag glad, hade saknat min lill tjej så mycket. Vi åkte tillbaka till stugan och inte heller Nelly tyckte om att åka båt, hon försökte till och med rymma och hoppa ur båten innan vi kom iväg. Men ute på ön trivdes även hon super bra. Det fanns mycket att nosa på och många att hålla koll på. Och bada bada bada. Nelly gick och badade nästan hela tiden. :)



Nybadad Nelly. Hennes favorit ställe var stranden och vattnet :)



Vi tog en promenad på ön. Elise, Elina och Evelina. Nelly och Alfons hade mycket att nosa på.



Nelly mår gott!!



Vi passade på att sola lite på bryggan då vädret var fint. Utsikten från bryggan med en Nelly som tittar fram mellan stenarna :) Och så kom en nybadad blöt Nellyt och ville vara go med oss sen!



Nelly hade fullt upp hela tiden med att hålla koll på alla, nosa runt i skogen och bada. Till slut fick jag sätta fast henne på bryggan med oss så att hon kunde vila lite. Och det gjorde hon men inte utan att kämpa emot tröttheten. Så söt lill stumpan!



Mys på bryggan. Christoffer och Evelina. Elina och Jimmy.



Badtokiga Nelly fick badförbud sent på kvällen då jag inte ville sova med en blöt hund, så hon fick sitta i långt koppel/rep men det tyckte hon inte om och försökte bryta sig loss, haha! Jag tyckte hon var så rolig så hon fick komma loss igen, vilket slutade med ett sista kvällsdopp!



Grillmästarna Minna och Linda :) Och Linda visar hur man ska dricka vin, med "grillvantarna"



Alfons "snofla" låg inbäddad i några! filtar då vi satt i en stuga på kvällen och hade trevligt. Nelly behövde inte svepas in i filtar, det räckte med hennes päls :)


Det var en super härlig helg och jag och nelly ska försöka att åka dit snart igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0