Nationell utställning Piteå

2010-05-16 @ 16:18:18
Idag har vi varit på utställning i Piteå med Maria som ställde ut Nellys mamma Zoya. Zmila och Zenna var med som sällskap. Det var väldigt trevlig dag, fint väder, trevliga människor och hundar. Roligt när det var många collies som ställdes ut också och att det var så hög kvalitet på collie :) Hanna och Guldus var också där så väldigt trevligt hade vi. Guldus placerade sig 2 i sin klass med HP, bra killen!

Det gick bra för Nelly, 1 i sin klass med CK, sedan 4:e bästa tik så vi är nöjda. Hon skötte sig även bra i ringen, ville inte stå still allt för länge mellan godis bara, och lite sämre fart i slutet då hon var trött. Men hon var väldigt duktig! :) Och vi fick hem vår första ROSA fina CK rosett.  Zoya blev också klass 1 med CK, grattis!

Nellys kritik: Proportionerlig tik med bra benstomme, välformat feminint huvud, något tunn underkäke, bra bett, ögon och öron, utmärkt hals och skuldra, bra rygg och kors, mycket välkroppad, goda vinklar, hastrång, utmärkt steglängd, kraftig päls.

Så allt som allt så var det mycket bra kritik, bara att han tyckte underkäken var tunn och att hon var hastrång, men med två UTMÄRKT så är vi väldigt nöjda. :)



Zoya och Maria i ringen



Vi tog lite kort på Nelly och mamma Zoya tillsammans, Nelly till vänster och Zoya till höger. Synd bara att Nelly trampade bak så långt.



Så vackra hundar! Nelly till vänster och Zoya till höger på bilderna. Ser ni likheten?! Syns verkligen att Nelly är Zoyas barn.


En slutkörd Nelly har sovit sen vi kom hem, men nu ska vi ta en liten promenad i alla fall :)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Grattis till fin placering, ni var så duktiga :) Och vilka fina bilder ni tog på mor och dotter!

Ha det gött så synes vi =)

2010-05-16 @ 18:15:29
URL: http://guldus.blogg.se/
Postat av: Elin

Grattis till CK! Det var bara en tidsfråga!

Jätte fina bilder! Dom är väldigt snygga båda hundarna!

2010-05-16 @ 20:41:20
URL: http://zatinelife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0