Spår och annat

2010-05-03 @ 12:35:03

Igår la jag årets första spår för Nelly, la ett kort med två saker och ett till som bara var just längre med tre saker. Terängen var lte knepig, lite blött, pinnar och stockar ivägen men de första spåret gick rätt så bra, hon nappade på språret på en gång men gick förbi första saken för att fortsätta spåra. Kör ännu med "spontanspår" och ikoppel, för att se om hon tar spåret själv. Det andra spåret  gick inte lika bra, hon tappade det flera gånger och fick utanför, men kom alltid tillbaka till spåret och hittade alla sakerna. Kanske ska testa lägga ett spår idag också, i lättare underlag, hon hann ju bara med ca 5 korta spår i höstas, så vi behöver träna mer :)

Igår beställde jag även lite hundsaker från häromi, hoppas att dom kommer fort. ÄNTLIGEN ska jag få hem super borsten Mason Pearson :D även lite annat smått och gott kommer hem, som spårpinnar, resevattnskål, och lite tuggben.

Nu väntar vi på borsten och imorgon åker vi förmodligen till Kalix för att snygga till Nelly inför dubbelutställning i helgen i Timrå och Härnösand. Idag blir det ringträning och uppställning och förhoppningsvis hinner vi med ett spår också :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0